Klaas de Poel kiest weer voor Renault • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Klaas de Poel kiest weer voor Renault

Groothandel voor de bakkerij-industrie Klaas de Poel uit het Friese Stroobos heeft onlangs drie Renault Trucks T in gebruik genomen. De voertuigen worden ingezet voor de landelijke distributie van voornamelijk krenten en rozijnen naar bakkerijen. Vooral de relatie met de dealer en de goede ervaringen met de reeds in gebruik zijnde Renault-trucks waren voor Klaas de Poel reden opnieuw voor het merk te kiezen. De trucks werden geleverd door Renault Trucks-dealer M.S. de Vries & Company.

Renault T met chauffeur Sjouke Wassenaar.
De nieuwe Renault Trucks T voor Klaas de Poel beschikken over 430 pk. Het zijn 4×2 comfort trekkers met standaard koelkast, climate control en Optidriver versnellingsbak met Fuel Eco pakket.

Siebolt de Poel, directeur/eigenaar bij Klaas de Poel is tevreden over de nieuwe voertuigen: “De voertuigen hebben een makkelijke instap. Dat is belangrijk in ons distributiewerk waarbij de chauffeurs veelvuldig in en uit de cabine moeten stappen. Bovendien heeft de Renault Trucks T echt een ruime cabine en is het rijcomfort uitstekend. Dat spreekt ons aan. Daarnaast biedt Renault Trucks een aantrekkelijk operational lease contract. Dit beperkt ons risico aanzienlijk en zorgt dat we niet tegen onverwachte kosten aanlopen.”

De Renault Trucks T werden geleverd door dealer M.S. de Vries & Company. “Om adequaat in te kunnen spelen op het snel bevoorraden van afnemers hebben wij een groot gedeelte van het vervoer in eigen beheer. Aangezien wij dus geen traditionele transporteur zijn, kunnen wij alle advies goed gebruiken. Wij hebben een uitstekende relatie met M.S. de Vries. Zij staan altijd voor ons klaar en bieden advies waar nodig”, verklaart Siebolt de Poel.

Het familiebedrijf Klaas de Poel verzorgt sinds 1957 de bevoorrading van broodbakkers, banketbakkers, koekbakkers en notenbars. Klaas de Poel is vanaf de oprichting gevestigd in Stroobos en beschikt, na een aantal verhuizingen, over 24.000 m³ magazijnruimte. In het assortiment bevinden zich producten als bloem, productverbeteraars, noten, zaden en krenten en rozijnen. Die laatste twee worden door Klaas de Poel in het land van oorsprong gekocht, verscheept naar Nederland en eventueel extra schoongemaakt. Vervolgens transporteert het bedrijf deze producten naar haar klanten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer