Koeltrans neemt internationaal transport Selman over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Koeltrans neemt internationaal transport Selman over

Koeltrans Angeren en Selman Transporten zijn overeengekomen dat de huidige internationale transporten van Selman per 15 september 2017 overgaan naar Koeltrans. Selman gaat op haar beurt de overslag voor Koeltrans Angeren verzorgen.

Met deze overname komen de direct betrokken medewerkers in dienst van Koeltrans en beschikken beide bedrijven over strategische kansen om vanuit Bemmel door te groeien en nieuwe werkgelegenheid te creëren.

Koeltrans is gespecialiseerd in het geconditioneerde transport van groente, fruit, bloemen, planten en diepvriesproducten tussen Nederland en Duitsland. Met deze strategische overname verstevigt Koeltrans haar positie op de transportmarkt van bloemen en planten naar Duitsland.

Voor Selman biedt de overdracht de mogelijkheid om zich te focussen op haar kernactiviteiten: de collectie en distributie van bloemen en planten binnen Nederland en de overslag van versproducten vanuit het bestaande pand in Bemmel. Daarnaast gaat Selman per 15 september 2017 de overslagactiviteiten van Koeltrans verzorgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer