Ga naar hoofdinhoud

Koeriers JBM en Progress samen verder

JBM Koeriers en Progress Koerier maken bekend dat zij hun operationele activiteiten in de regio Amstelveen en Almere hebben samengevoegd.

JBM Koeriers“Hierdoor ontstaat een oersterke combinatie in de Randstad”, leggen Hans Erik en Maarten  Ouwehand, eigenaren en directeuren van JBM Koeriers uit. “Waar Progress Koerier sterk is in met name spoed- en sameday dienstverlening, kan zij haar klanten nu ook de voordelen bieden van het portfolio van JBM Koeriers en haar zusterbedrijven. Te denken valt daarbij aan overnightzendingen, nachtdistributie, aangetekend verzenden, webshop-logistiek, warehousing maar ook bijvoorbeeld geconditioneerd vervoer. JBM Koeriers heeft met deze samenwerking een betere positie in het noorden van de Randstad. Voor beide bedrijven een win-win situatie.”

JBM Koeriers en Progress Koerier werken inmiddels op operationeel gebied volledig samen. Jeroen Giannakopoulos, planner bij Progress Koerier, “Samen hebben we een zeer efficiënte en slagvaardige logistieke planning en een uitgebreid wagenpark van momenteel ruim 65 eigen voertuigen, van klein tot groot, waarmee wij geheel Nederland bestrijken. Progress Koerier was altijd al werkzaam vanuit de plaatsen Amstelveen en Almere. Dat blijft zo. Ook de naam blijft gehandhaafd. Daarmee geven we een duidelijk signaal af naar de markt dat de continuïteit ook naar de klanten toe is gewaarborgd.”

Hans Erik Ouwehand sluit een verdere uitbreiding door overnames niet uit. “We hebben daarvoor de benodigde eigen financiële slagkracht. Niet voor niets is JBM Koeriers enige tijd geleden door Graydon uitgeroepen tot de top 3 procent meest kredietwaardige bedrijven van Nederland . Niet alleen kijken wij voor uitbreiding  naar de Randstad. Wij zijn ook zeker geïnteresseerd in overnames in geheel Nederland”, aldus Ouwehand. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer