fbpx Ga naar hoofdinhoud

Kögel richt Kögel BeNeLux op

Met Kögel BeNeLux BV, met hoofdkantoor en bedrijfsruimte in het Nederlandse Zwolle heeft Kögel een nieuwe vennootschap opgericht. Rob Schneiders, directeur Benelux, is vanaf nu volledig verantwoordelijk voor deze vennootschap en werd daarom tot procuratiehouder benoemd.

De directeurs van de nieuwe Kögel BeNeLux zijn Massimo Dodoni en Daniel Kochinka. De klanten van Kögel kunnen voortaan ter plaatse in Zwolle gebruik maken van de nieuwe en gebruikte voertuigen van Kögel.

“Met de benoeming als procuratiehouder onderbouwen we de vakkundigheid en de leidinggevende kwaliteiten van Rob Schneiders alsook het belang van de opgaven die de verdere uitbouw en ontwikkeling van het Benelux-bedrijf met zich meebrengen”, zegt Massimo Dodoni, directeur van Kögel BeNeLux. “Hiermee geven we hem uitdrukkelijk ons vertrouwen.”

Tot het team van Rob Schneiders behoren momenteel de volgende medewerkers die zich toeleggen op de analyse van specifieke behoeften en op advies met betrekking tot het volledige productportfolio van Kögel. Daarin zitten niet alleen de meest uiteenlopende opleggers zoals koelers, curtainsiders, kipperopleggers en containerchassis, maar ook services en oplossingen van Kögel zoals financiering, leasing, verhuur, telematica en Full Service.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer