Kögel: verbeterde trailers en meer service • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Kögel: verbeterde trailers en meer service

De Duitse trailerfabrikant Kögel kwam naar Lyon met flink wat nieuws. Er waren productvernieuwingen te melden aan de Kögel Cool en de Coil-versie van de Kögel Cargo. Ook werd een service-overeenkomst met de Franse Todd Groupe bekend gemaakt.

solutrans_kogel1De Kögel Cool – met als bijtitel PurFerro Quality – heeft een lichte update gehad.

De aluminium vloer van de trailer is nu geluidsarmer en is een op nieuwe manier bevestigd die lekkage van vocht beter moet tegengaan. De vloer is ook slijtvaster geworden. De isolatie van de Kögels koeltrailer is ook beter geworden dankzij een iets dikkere laag isolatiemateriaal. Daarmee is de Cool volgens Kögel helemaal klaar voor de huidige marktvraag waar het gaat om vers- en diepgevroren levensmiddelen, maar ook het vervoer van pharma-producten.

solutrans_kogel3Ook te zien op de stand was de Kögel Cargo Coil. Kögel produceert deze sinds kort op modulaire wijze, wat het mogelijk maakt dat de Cargo Coil nu in meerdere uitvoeringen te verkrijgen is. Op de stand stond een schuifzeilenmodel.

De Todd Groupe behoort sinds kort het servicenetwerk van Kögel  in Frankrijk. Dat betekent voor fleetowners met Kögel in de vloot dat ze nu gebruik kunnen maken van 30 Todd werkplaatsen verspreid over heel solutrans_kogel2Frankrijk, een online parts webshop met een 24 uurs leveringsgarantie.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer