Koninklijke Auping wint Nederlandse Logistiek Prijs • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Koninklijke Auping wint Nederlandse Logistiek Prijs

Koninklijke Auping bv is de winnaar van de Nederlandse Logistiek Prijs 2016. Dit maakte de vereniging Logistiek management (vLm) donderdag bekend. “Auping ontving de prijs voor haar project Horizon waarin het bedrijf haar productie en logistiek volledig heeft herontworpen en geïmplementeerd. In de supply chain zijn fundamentele verbeteringen in proces, product en cultuur doorgevoerd met als resultaat een hightech en innovatieve en duurzame supply chain”, aldus de jury.

 auping_fabriekshalMet de Nederlandse Logistiek Prijs wil vLm de innovatie en professionalisering van de logistiek stimuleren. De afgelopen jaren wonnen onder meer ASML, Wehkamp, IBM, Hema en Nike deze prijs. In 2015 ging de prijs naar Docdata.

Juryvoorzitter Jos van Hillegersberg over de keuze voor Auping: “Met Horizon heeft Auping zichzelf opnieuw uitgevonden. Bij het project was integraal aandacht voor de klant, medewerkers, technologie, business case en duurzaamheid van de hele supply chain.”

Het project toont volgens de jury aan dat ook bedrijven met een lange historie succesvolle, grote innovatieslagen kunnen maken die gedragen worden door het personeel. “De hoge kwaliteit arbeidsintensieve producten die tegemoet komen aan de wens van de klant, de slimme inrichting van productie en logistiek – met de juiste mix van robotisering en ICT – in combinatie met de brede duurzaamheidsvisie, maken het project tot een voorbeeld voor veel bedrijven.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer