Ga naar hoofdinhoud

Koninklijke onderscheiding voor Nijwa-directeur Albert Hendrikse

De Nijhof-Wassink Groep vierde afgelopen woensdag uitgebreid haar 50 jarig bestaan. Minister Henk Kamp gaf als grote verrassing een lintje aan directielid Albert Hendrikse.

Op 1 januari 1967 trokken Evert Wassink en Herman Nijhof, beiden zelfstandig transportondernemers, de stoute schoenen aan door hun krachten te bundelen en verder te gaan onder de naam Nijhof-Wassink en kort daarop volgde Nijwa Groep als dealerbedrijf van Volvo Trucks.

Vandaag de dag heeft Nijhof-Wassink Groep 19 vestigingen in 5 Europese landen en werken er ruim 1.100 medewerkers. Een prachtig familiebedrijf met de tweede en derde generatie werkzaam in het bedrijf.

Afgelopen woensdag werd het 50-jarig jubileum samen met ruim 1.000 klanten en andere relaties gevierd. Onder aanvoering van de ‘tijdelijk logistiek manager’ Anita Witzier werd de avond feestelijk ingeluid met onder andere de President van Volvo Trucks Claes Nilsson en de burgemeester van Rijssen-Holten, Arco Hofland, als sprekers. Daarnaast had de aanwezige minister Henk Kamp een speciale verrassing voor de aanwezigen. Directielid Albert Hendrikse kreeg vanwege zijn grote waarde voor de mobiliteitsbranche en samenleving, uit handen van de minister van Economische zaken een koninklijke onderscheiding, Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Albert Hendrikse was met Nijhoff Wassink topman Freddy Nijhoff dit jaar te gast in de eerste editie van het in 2016 vernieuwde TTM.nl Magazine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer