Koopman Holding verwerft Drenth Logistics • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Koopman Holding verwerft Drenth Logistics

Koopman Holding heeft overeenstemming bereikt met Drenth Holding over de overname van al haar activiteiten uit de vennootschappen Drenth Logistics en Drenth Warehousing te Hoogezand.

Drenth LogistiscsDrenth Logistics en Drenth Warehousing zijn gespecialiseerd in opslag, beheer, orderpicking en transport van de goederen. Het betreft het hele traject van ontvangst van de goederen tot uitlevering in heel Europa, ook van kleine zendingen. De overname is een aanvulling op de activiteiten van Koopman Depotrans. De grootschalige transportcapaciteit van Koopman Depotrans wordt nu aangevuld met gespecialiseerde logistieke dienstverlening.
Drenth beschikt over hoogbouw-warehouses in Hoogezand en Groningen met een gezamenlijk oppervlak van 18.000 m2 (30.000 palletplaatsen). Binnenkort start de bouw voor nog eens 6.000 m2 (12.000 palletplaatsen).
De overname heeft geen gevolgen voor het personeel. Door de overname zal de omzet van Koopman Holding in 2008 toenemen tot € 110 miljoen. Het aantal medewerkers stijgt tot boven de 700 en het aantal trekkende eenheden in beheer bij de gehele groep bedraagt dan 480.


Auteur: Pieter Wieman

 

ttm.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer