Krone breidt managementteam uit • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Krone breidt managementteam uit

De Bernard Krone Holding, waar ook trailerfabrikant Krone onder valt, breidt haar senior managementteam uit met dr. David Frink (45). Hij wordt Chief Financial Officer naast Alfons Veer en Bernard Krone.

Dr. David Frink, de nieuwe CFO van de Krone Group (tweede van rechts), met verder Philip von dem Bussche (geheel links), voorzitter van de RvB en Alfons Veer (geheel rechts).

Frink gaat vanaf 1 april aan de slag en wordt verantwoordelijk voor strategische en conceptuele ontwikkeling en operationele zaken. Krone breidt het management uit omdat het zich wil voorbereiden op veranderingen in de divisies Agricultural Machinery en Commercial Vehicles, zeker omdat het wil uitbreiden en de zaken steeds internationaler worden. “De groeiende wereldbevolking en globalisering zorgt voor een toenemende vraag naar voedsel en voertuigen om vracht te vervoeren. Dat heeft direct met onze business te maken en dus voorzien we dat de Krone Group de komende jaren forse groei kan boeken”, aldus Bernard Krone.

Dr. David Frink is afkomstig van Gerry Weber International AG, waar hij eveneens CFO was.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer