Ga naar hoofdinhoud

Krone keurt Ride-On goed voor Easy Rider banden

Trailerfabrikant Krone heeft bandensealant Ride-On getest en goedgekeurd voor gebruik in Krones eigen Easy Rider banden.


De Easy Rider band is ontwikkeld voor een optimale rolweerstand met als resultaat een vermindering in brandstofverbruik. Ride-On is de bandensealant die deze eigenschappen nog eens versterkt en aanvult: het beschermt preventief tegen lekke banden en klapbanden, houdt bandenspanning op peil, reguleert de temperatuur in de band en balanceert bovendien de band-velgcombinatie op hydrodynamische wijze.

Krone rust zijn trailers uit met de Easy Rider band en biedt nu het afvullen met Ride-On als af fabriek-optie aan. Zo werken de beide bedrijven samen aan hun doelstellingen: meer voordeel en veiligheid voor de eindgebruiker. Die profiteert namelijk van de optimale wegligging en rolweerstand van de Easy Rider band en de balancerende en sealende eigenschappen van Ride-On. Meerdere bedrijven hebben al gekozen voor deze optie, waaronder Schotpoort Logistics en de Raben Group. Hun vrachtwagens profiteren van een optimale wegligging en een besparing in brandstofkosten.

Krone produceert de Easy Rider band sinds 2011 en heeft de band sindsdien continu geoptimaliseerd. De laatste versie van de band, gelanceerd in 2016, kan 5 ton aan in elk formaat en de rolweerstand is geminimaliseerd voor een zo hoog mogelijke besparing op brandstofkosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer