Krone opent Krone Center Rotterdam • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Krone opent Krone Center Rotterdam

Afgelopen maand heeft Krone Trailer BV het nieuwe Krone Center in Rotterdam geopend. De opening werd verricht door Dr. Bernard Krone Sr. Himself. Zo’n 150 gasten woonden de opening bij.

Dr. Bernard Krone sr. (links) en André Menzing
Dr. Bernard Krone sr. (links) en André Menzing

Dr. Bernard Krone liet in zijn toespraak weten dat het tot Krones strategie behoort om dicht bij de klant gevestigd te zijn. Ook zei hij dat een professioneel trailerfabrikant niet alleen opleggers moet bouwen, maar ook in toenemende mate een dienstverlener moet zijn die alle aspecten van het voertuig te allen tijde kent en kan verzorgen. Een volledig servicepakket hoort daarbij.

André Menzing van Krone Trailer BV benadrukte dat die visie werkelijkheid wordt in het Krone Center in Rotterdam. Alle services zijn in Rotterdam onder één dak beschikbaar. Dus niet alleen verkoop van nieuwe en gebruikte Krone opleggers, ook onderhoud en Finance en Fleet Support.

2016-10-28_krone-center-rotterdam_headKrone Trailer BV heeft al 4000 nieuwe voertuigen en 250 gebruikte Krones via Krone Used op de weg gezet. Iets minder dan 800 eenheden worden momenteel geleased via Krone Fleet. In het Krone Center in Rotterdam werken negen mensen, inclusief het Krone Fleet team.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer