Krone opleggers volgen met Fleetvisor • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Krone opleggers volgen met Fleetvisor

Astrata integreert haar FleetVisor-platform met Krone Telematics, de telematicaoplossingen voor getrokken materieel van opleggerfabrikant Krone. Met deze integratie neemt Astrata naar eigen zeggen een volgende stap in de ontwikkeling van haar strategie gericht op open telematicaplatformen. Gebruikers profiteren van meer functionaliteit en geavanceerdere oplossingen voor trailer- en reeferbeheer.

Astrata’s visie van een open telematicaplatform is gericht op het verbinden van alle onderdelen van een breed scala aan oplossingen in de transport- en logistieke sector. Het doel is om vervoersbedrijven te helpen hun dagelijkse activiteiten binnen een gemengd park van voertuigen en materieel efficiënt uit te voeren. Met het open telematicaplatform beschikt de wagenparkbeheerder in de FleetVisor-portal over een compleet overzicht van alle gegevens. Met één intuïtieve gebruikersinterface kan de beheerder de activiteiten van het complete wagenpark bewaken. Een belangrijk voordeel is dat gegevens zowel met oplossingen van Astrata als met systemen van derden kunnen worden verzameld. Denk aan bewakingseenheden voor getrokken materieel en reefers zoals aangeboden door Krone. Het open telematicaplatform is de ideale tool om veilige, duurzame en kosteneffectieve logistieke en transportprocessen mogelijk te maken en het beheer van de volledige supplychain te ondersteunen.

Krone biedt ondersteunende diensten voor geavanceerd trailer- en reeferbeheer, waaronder de geavanceerde telematicaoplossing Krone Telematics. Door gegevens van Krone Telematics-oplossingen in FleetVisor te integreren, kunnen gebruikers direct alle informatie over het vervoer van goederen bij een geregelde temperatuur bekijken. Daarnaast kunnen gebruikers kiezen uit meerdere opties voor het beheren van hun wagenpark, vrachtwagens, chauffeurs en alle transportgerelateerde activiteiten.

Krone Telematics is ontwikkeld als antwoord op de groeiende vraag van klanten om altijd en overal toegang te hebben tot realtime-informatie over de status van getrokken materieel en ladingen. De oplossingen zijn ontwikkeld om de informatiestroom binnen vervoersbedrijven te stroomlijnen en klanten gemoedsrust te bieden dat hun waardevolle goederen in veilige handen zijn.

Dankzij de integratie kunnen klanten van Astrata die gebruikmaken van een Krone Telematics-oplossing in de FleetVisor-portal direct en in één duidelijk overzicht alle informatie over hun getrokken materieel en reefers bekijken. Daarnaast zijn gegevens, bijvoorbeeld over chauffeurs en trucks, uit andere oplossingen van Astrata of derden beschikbaar. Het merendeel van de functionaliteit van Krone Telematics is naadloos geïntegreerd in het FleetVisor-platform. Zo beschikken gebruikers direct over realtime-informatie die van essentieel belang is voor het transport, zoals de exacte locatie van de trailer, de temperatuur, de status van de laadklep, het accuniveau en nog veel meer.  Hierdoor kunnen wagenparkbeheerders hun wagenpark nog efficiënter beheren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer