Ga naar hoofdinhoud

KTL voor Rosendaal Transport uit Beek

Stefan en Bart Rosendaal van Rosendaal Transport, gevestigd in het Achterhoekse Beek hebben na een intensief traject het Keurmerk Transport & Logistiek van TLN behaald.

vlnr Stefan Rosendaal, Sam van Huet (student hogeschool Arnhem-Nijmegen) en Bart Rosendaal
vlnr Stefan Rosendaal, Sam van Huet (student hogeschool Arnhem-Nijmegen) en Bart Rosendaal

Rosendaal Transport heeft een focus op stukgoederenvervoer over de weg in de Benelux, Engeland en Duitsland. In de regio staat het bedrijf bekend om haar betrouwbaarheid en flexibiliteit. Een klant krijgt eigenlijk nooit een nee te horen. Eén van de groeimarkten voor Rosendaal is het vervoer van winkelinterieurs. Dat betekent korte doorlooptijden. Bovendien moeten de interieurs in perfecte staat in de winkel staan, terwijl ze vaak een kwetsbare finish en breekbare onderdelen hebben. Dit vereist een hoge mate van vakmanschap van het transportbedrijf.

De kracht van het Keurmerk Transport & Logistiek is voor Bart Rosendaal dat het traject het bedrijf meer inzicht heeft gegeven in het eigen organisatie, zeker op gebied van wet- en regelgeving. Bart Rosendaal hoopt dat het Keurmerk Transport & Logistiek in de toekomst een zelfde status in de markt krijgt als de ISO-certificering.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer