Kwintet Krones voor Tuitel • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Kwintet Krones voor Tuitel

Tuitel Smart Logistics heeft onlangs vijf nieuwe koelopleggers aangeschaft bij Wezenberg Trailers. De vijf Krone Polyester-Steel koeltrailers hebben een polyester buitenwand en een stalen binnenwand en zijn uitgevoerd met een Carrier Vector 1350 koelmotor en een Dhollandia onderschuivende laadklep. Verder bevatten de opleggers bindrails in de zijwanden, een pompwagenkist en een liftas op de achterste as.

Tuitel heeft bewust gekozen voor de koeltrailers van Wezenberg. “De combinatie van polyester en staal biedt vele voordelen zoals o.a. betere isolatie en daardoor een lager verbruik van de koelmotor en de wanden zijn makkelijker te herstellen. De trailers hebben gewoon een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding”, aldus Dennis Tuitel, directeur van Tuitel Smart Logistics.

De prijs/kwaliteit is ook waarom Tuitel kiest voor DAF trucks via Truckland. “De DAF trucks zijn gewoon een goed product met een goede kwaliteit zowel in aanschaf als in onderhoud. We hebben nu vijf DAF’s rijden en twee in bestelling staan. Daarnaast hebben we ook een Fiat Doblò via Truckland aangeschaft. Het onderhoud hebben we ook uitbesteed bij Truckland via onderhoudscontracten. We zijn erg tevreden met het product en de totale service die Truckland levert.”

Tuitel Smart Logistics is in november 2016 vanuit een centraal in Nederland gelegen locatie gestart met transport en warehousing gericht op fabrikanten en groothandels met als specialisatie food. Het eindproduct maar ook de hiervoor benodigde grondstoffen en verpakkingsmaterialen behoren tot de specialiteit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer