Ga naar hoofdinhoud

Laborijn blijft partner Wim Bosman

Wim Bosman Logistics en Laborijn zijn tot een akkoord gekomen om het lopende contract voor onbepaalde duur te verlengen. Dit is een nieuwe stap in de reeds zes jaar durende samenwerking, met als gezamenlijke ambitie duurzame arbeidsplaatsen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

2016 08 08 Persbericht Samenwerking Wim Bosman - Laborijn foto ondertekeningZes jaar geleden werd met een groepje van vijf teamleden begonnen met een enkel project en inmiddels is de Co-Pack afdeling van Wim Bosman uitgegroeid tot een operatie waar dagelijks een groep van meer dan 60 medewerkers een grote hoeveelheid value added activiteiten uitvoert voor de klanten van Wim Bosman. Enkele voorbeelden van deze activiteiten zijn labelen, display’s bouwen, ompakken en promotiekrimps produceren. Laborijn biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen om aan het werk te komen en blijven. Laborijn voegt alle vormen van dienstverlening en beschikbare middelen samen om mensen te ondersteunen in het doorgroeien naar regulier werk.

Het succes van de samenwerking wordt volgens beide partijen verklaard door het enthousiasme van de nieuwe team members, de professionele organisatie en ondersteuning vanuit Laborijn en het commerciële succes van Wim 2016 08 08 Persbericht Samenwerking Wim Bosman - Laborijn foto truckBosman. Met het ondertekenen van het nieuwe contract bouwen de partijen verder aan een succesvol partnership, waarbij al vele mensen op een duurzame arbeidsplek ingezet zijn.

Wim Bosman en Laborijn laten hun ambitie ook zien door het platform bind!, waar initiatiefnemer Laborijn en founder Wim Bosman zich actief voor inzetten. MVO platform bind! is een snel groeiend netwerk van werkgevers die kansen willen creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het platform inspireert, informeert en helpt organisaties verder op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer