LAG Trailers introduceert brandstofoplegger in Frankrijk • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

LAG Trailers introduceert brandstofoplegger in Frankrijk

LAG Trailers betreedt de Franse markt met een aangepaste versie van zijn brandstofoplegger. De tankerproducent zal zijn nieuw voertuig tentoonstellen op de Energies Expo beurs in Arras, te Lille. Verschillende Franse transporteurs zijn al overstag gegaan voor de Belgische brandstofopleggers.

LAG Trailers is met vlag en wimpel geslaagd voor de Franse toelatingskeuringen en mag zijn nieuw voertuig op Franse bodem vertonen op de Energies Expo beurs. De tankerproducent is naar eigen zeggen marktleider in de Benelux voor dit producttype en heeft een rijke geschiedenis in de brandstofsector. Naast zijn brandstofopleggers is LAG ook sterk ingeburgerd in de Franse bulk- en tankwagenmarkt.

LAG introduceert zichzelf aan de Fransen met een nieuw ontwerp, toegespitst op de lokale markt. LAG’s oplegger valt op tussen de Franse voertuigen door middel van een elliptische vorm in plaats van de gekende ronde tankvorm.

Bruno Lo Manto, Sales Representative Frankrijk, legt de voordelen uit: “Onze oplegger geeft de transporteurs een competitief voordeel. De elliptische vorm heeft een betere gewichtsverdeling, verbetert de rijvaardigheid en de aerodynamica vermindert tevens het brandstofverbruik.”

Het nieuwe ontwerp legt LAG direct al geen windeieren. LAG Trailers verkocht zijn eerste serie brandstoftrailers onder meer aan de transporteurs Hidéal Transport,  SAS Hautier en Wills Transport.

LAG Trailers staat op 25 en 26 oktober op de Energies Expo beurs in Arras te Lille op standnummer C02-D01. De lokale partner en servicelocatie Biache Service Maintenance ondersteunt LAG ter plaatse tijdens de beurs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer