LAG Trailers op uitbreidingskoers in Frankrijk • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

LAG Trailers op uitbreidingskoers in Frankrijk

De tankerproducent LAG Trailers voegt negen servicepunten toe aan zijn netwerk in Frankrijk. Deze actie volgt kort op de uitbreiding van het externe sales team. Alle nieuwe service locaties zijn uitgerust om een breed scala aan servicewerken op  tankwagens uit te voeren.

LAG Trailers sloot een verbintenis af met Groupe Trucks Services, Groupe SH, Biache Service Maintenance (B.S.M.) en Drôme Citernes Service. Samen vertegenwoordigen deze partners 9 service locaties op de cruciale plaatsen in de Franse transport industrie.

De nieuwe partners zijn geen vreemden voor de Franse tankerwereld. Ze bieden de transporteurs namelijk veel ervaring, de vereiste accreditatie en snelle servicetijden. De service-locaties verbinden zich ertoe enkel kwaliteitsmateriaal en wisselstukken van erkende partners af te leveren.

De Franse sales representative van LAG Trailers, Bruno Lo Manto benadrukt het als volgt: “Het is van het hoogste belang dat LAG’s klanten een snelle service op maat ontvangen, zeker omdat het bedrijf zich intens focust op de tankermarkt.”

De investering in het service-netwerk is een logisch gevolg van de verhoogde verkoopcijfers uit Frankrijk. LAG Trailers behaalde hier een jaarlijkse groei van 50  procent. De inspanningen die het bedrijf levert in Frankrijk, weerspiegelt deze van het volledige continent. Het bedrijf heeft op korte termijn 23 nieuwe service-locaties toegevoegd aan zijn netwerk en is vastberaden dit verder uit te blijven bouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer