LAG wil de wereld over en zoekt personeel • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

LAG wil de wereld over en zoekt personeel

Trailerfabrikant  LAG Trailers heeft mondiale groeiambities zoekt daarom naar extra medewerkers. LAG Trailers heeft een groot aantal openstaande vacatures binnen verschillende afdelingen. Alle vacante posities worden ingevuld op het hoofdkwartier te Bree, België.

De huidige hoogconjunctuur zorgt bij veel bedrijven voor een verhoogd aantal vacatures. Zo ook bij LAG Trailers. Naast de aanzwengelende markt, is echter ook het intern beleid de oorzaak van de recente stijging aan vacatures.

HR-manager Erik Schoofs geeft aan dat er verschillende triggers aan de basis liggen van deze HR-opdracht: ‘’Het HR-beleid heeft zich sinds de crisis zo georganiseerd dat werknemerspieken, veroorzaakt door de markt, vermeden konden worden. Ons bedrijf heeft echter mondiale ambities en wil enkele uitdagende doelen verwezenlijken. Dit vraagt om een instroom van getalenteerd personeel op alle niveaus van het bedrijf.”

De Limburgse voertuigenbouwer heeft ambitieuze doelstellingen. De productieaantallen moeten opgekrikt worden naar 3000 voertuigen tegen 2020. Tevens wordt het merk ‘LAG’ binnenkort ook geïntroduceerd in de Verenigde Staten, Rusland en Zuid-Afrika. De trailerbouwer ervaart stijgende exportcijfers waardoor eveneens het service- en salesnetwerk sterk meegroeit.

Om deze groei op een adequate manier in te vullen, zoekt LAG Trailers versterking in de vorm van ingenieurs, lassers, monteurs, werkvoorbereiders en nog enkele andere profielen. De volledige lijst van vacatures kan teruggevonden worden op www.lag.eu/jobs.

Alle operaties worden geleid vanuit het hoofdkwartier te Bree. Bijgevolg zullen alle nieuwe medewerkers in Bree gaan werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer