Landelijke Chauffeursdag op 25 juni • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Landelijke Chauffeursdag op 25 juni

Op zaterdag 25 juni 2016 organiseren TLN, TVM verzekeringen en Advance Groep samen een landelijke opleidingsdag voor beroepschauffeurs, waar punten voor de Code 95 gehaald kunnen worden. Voor veel professionals geldt dat ze voor 9 september 2016 Code 95 op hun rijbewijs moeten hebben staan. De nascholing geldt voor iedereen die in het bezit is van een C- of D-rijbewijs. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen eigen vervoerders en beroepsvervoerders, werkgevers of werknemers.

TTM2015_5_36_37_code95_blom_foto3Locatie van de chauffeursdag is in en rondom de Evenementenhal in Gorinchem. Tijdstip van 8.30 tot 17.00 uur. Deze cursus is erkend door het CBR en staat voor 7 uur nascholing (theorie) Vakbekwaamheid (Code 95). De deelnemers ontvangen een Getuigschrift als bewijs van deelname. De training is te boeken via deze link.

Tijdens de TLN-TVM Chauffeursdag doorlopen chauffeurs een uniek en inspirerend programma van meerdere onderwerpen. Ze werken aan bewustwording op het gebied van schadepreventie en beroepshouding. Daarnaast ontvangen de chauffeurs vakinhoudelijke kennis die ze direct in de dagelijkse werkzaamheden kunnen toepassen.

De TLN-TVM Chauffeursdag bestaat uit de volgende onderwerpen:

– Digitale Tachograaf
– Ladingzekering
– Gas terug op Stress
– TVM Schadepreventie
– TVM Manoeuvreren, inclusief Spiegelafstelplaats en Zit- en Stuurhouding

TLN, TVM verzekeringen en Advance Groep werken samen in het opleiden van vrachtwagenchauffeurs. TLN heeft veel kennis in huis en etaleert dat ook in de opleidingen die zij ontwikkelen. TVM weet alles van schadepreventie en veiliger rijden. Advance Groep biedt vanuit haar kernactiviteiten alle ondersteuning en uitvoeringsmogelijkheden. Zij voert de regie, ontwikkeling en backoffice uit voor de externe opleidingsactiviteiten van TLN en TVM. Vanuit de kracht van alle organisaties ontstaat een sterk samenwerkingsverband met kwalitatief hoogstaande Code 95 opleidingen.

 

2 reacties op “Landelijke Chauffeursdag op 25 juni

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer