Lerende Truck Parking app van PTV • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Lerende Truck Parking app van PTV

De Truck Parking Europe App van PTV biedt chauffeurs die op zoek zijn naar een parkeerplaats steeds meer informatie. “Dat komt omdat het systeem ‘lerend’ is”, vertelt Dyon van Gaans, directeur van PTV Benelux.

TTM2015_5_16_18_itt_ptv_foto“Alle opgeslagen gegevens voor de app worden gecontroleerd, bewerkt en geëvalueerd door de vrachtwagenchauffeurs zelf. Met één klik kunnen ze nieuwe truckstops en de bijbehorende zaken toevoegen en vervolgens de informatie met andere chauffeurs delen.”

Gebruikers kunnen reacties plaatsen of informatie toevoegen middels registratie via hun individuele Facebook-, Google Plus- en Twitteraccount. “Ook kan de chauffeur via zijn eigen smartphone een route plannen naar de gekozen parkeerplaats”, zegt Van Gaans.

De Truck Parking Europe app biedt een overzicht van meer dan 16.000 parkeerplaatsen voor vrachtwagens langs de belangrijkste wegen in Europa. Via de app is te bekijken wat er wordt aangeboden op de parkeerplaatsen. In de categorie ‘comfort’ zijn dat douches, accommodatie, restaurants , internet hotspots, toiletten en medische zorg. In de categorie ‘safety & security’ zijn dat omheiningen, videobewaking, verlichting, 24/7 bewaking en eventueel een politiebureau. In de categorie ‘infrastructuur’ staan zaken als een benzinestation, truckwash en werkplaats.

De app is gratis te downloaden en is beschikbaar voor iOS en Android. Hij is er in acht talen: Nederlands, Duits, Engels, Frans, Pools, Tsjechisch, Italiaans en Spaans.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer