Leuke primeurs op Hardenberg • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Leuke primeurs op Hardenberg

De 2008 editie van de Carrosserie Vakdagen is weer helemaal volgeboekt. Er zijn meerdere leuke noviteiten te zien en de beurs is ‘aangekleed’ met interessante symposia.

 
Eén van de symposia gaat over zogenaamde “dagranddistributie” en wordt op 2 april georganiseerd door PIEK. Een oplossing voor de congestieproblemen is om tijdens de ‘randen van de dag’ de winkels te bevoorraden. In 2007 zijn binnen diverse gemeenten pilots uitgevoerd, waarbij vervoerders met ‘stil’ PIEK-materieel dat doen. Op het symposium de eerste ervaringen. Verder vindt er tijden elke beursdag vindt  vanaf 16.00 uur een presentatie plaats van Kreeft Opleidingen te Hoogeveen over onderwerpen als ladingzekering en de digitale tachograaf. Men kan zich inschrijven via de website van Kreeft.
 
Noviteiten
Een aantal exposanten staat in Hardenberg met echt noviteiten. Zo kan men er de nieuwe Renault Magnum bewonderen, wat een Nederlandse primeur is. Ook een primeur zijn de nieuwe Pegaso trailerkoelunits van Mitsubishi net als de diverse nieuwe opleggers bij Pacton, een nieuwe TIR oplegger bij Humbaur en de fraaie, lichte bedrijfswagencarrosserie van Heering voor voertuigen onder de 3,5 ton. Verder is er veel te zien aan nieuwe onderdelen en componenten.   
De precieze openingstijden zijn te vinden op de website van de organisatoren van de beurs.

Auteur: Pieter Wieman

 

ttm.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer