fbpx Ga naar hoofdinhoud

Van der Linden van Sprankhuizen neemt MS de Vries over

Truckdealer Van der Linden van Sprankhuizen heeft de activiteiten van collega-dealerbedrijf MS de Vries overgenomen. Jos Bot, directeur van Van der Linden van Sprankhuizen en Piet de Vries, directeur van MS de Vries, hebben daar overeenstemming over bereikt. Beide bedrijven zijn actief als dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks.

MS de Vries is Volvo Trucks en Renault Trucks-dealer voor Friesland  en Van der Linden van Sprankhuizen is Volvo Trucks en Renault Trucks-dealer voor Noord-Holland. Het management was al sinds vorig jaar in overleg over het samenvoegen van beide bedrijven. Per 26 februari jl. is de overname een feit.

“Wij zijn heel blij met deze stap. De beide prachtige familiebedrijven hebben een lange historie, diep geworteld in de truckbranche. Qua mentaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid sluiten ze goed op elkaar aan. We gaan vol vertrouwen de toekomst tegemoet”, verklaart Jos Bot.

Met de overname groeien de truckactiviteiten van Van der Linden van Sprankhuizen naar vijf vestigingen met in totaal ruim 120 medewerkers. De Friese vestigingen in Bitgum en Heerenveen blijven opereren onder de naam MS de Vries. Van der Linden van Sprankhuizen heeft in Noord-Holland vestigingen in Broek op Langedijk, Beverwijk en Zwaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer