Ga naar hoofdinhoud

LIVE – DAF presenteert update voor CF en XF

DAF Trucks presenteert dinsdagmorgen op de Commercial Vehicle Show in Birmingham een uitgebreide update van haar CF en XF truckprogramma. Volg de presentatie hier LIVE vanaf 10.30 uur (NL-tijd)!

KLIK HIER VOOR HET NIEUWS VAN DAF OP DE CV SHOW

DAF heeft de afgelopen week al wat teasers losgelaten waar uit blijkt dat het gaat om aanpassingen aan de aandrijflijn, het exterieur en het interieur van de auto. Diverse vervoerders mochten al met de updates proefrijden. Dat gaat TTM.nl volgende maand doen en daar doen we in TTM.nl magazine, maar zeker ook online, verslag van.

Volg hieronder LIVE de presentatie van DAF in Birmingham – de livestream loopt vanaf 10.15 en de presentatie start om 10.30 uur.

3 reacties op “LIVE – DAF presenteert update voor CF en XF

 • Johan

  Jammer dat het zijruitje nog steeds in de deur zit bij de CF.
  Daf dit is een gemiste kans.

 • Gerard Nooitgedacht

  Hmm, voor mij is DAF een straf. Qua comfort is de LF en CF serie met de huidige techniek, bij de eerste wereldoorlog blijven steken. Vooral de stoelen in deze series is een regelrechte groot drama (niet fijn voor een rugpatient, of je wordt er een).
  Zoals Johan het al beschreef, is dat kleine zijruitje niet bepaald aangenaam is, wanneer je het rechter zijraam open moet doen, omdat je even beter in de rechter spiegel moet kijken, omdat je geen andere mogelijkheid hebt, met achteruit rijden tijdens het rechts insteken over je dode hoek (tja, vaak kom ik dit tegen op bouwterreinen).

  Ik ben blij, dat ik niet in een DAF LF of CF hoef te rijden, ik ben al blij met de Volvo FH16.

  1. H.J.

   Ik rij al jaren CF en daarvoor 85 , tot volle tevredenheid. makkelijke instap en dat ruitje in het portier heb ik nog nooit last van gehad terwijl ik elke dag op bouwplaatsen en in binnen steden zit !! je moet alleen de spiegel STEUN in de goede stand zetten Gerard!! een FH 16 heeft ook een grote dode hoek rechts onder en de instap is nu niet bepaald makkelijk als het portier niet helemaal open kan ( altijd smerige rechter broekspijp die tegen het spatbord komt ) . geef mij maar een CF.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer