LIVE: Daimler Trucks op de CES • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

LIVE: Daimler Trucks op de CES

Daimler zoomt tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas (CES; 8 t/m 11 januari 2019) in op de mobiliteit van de toekomst. Maandagavond 7 januari 18.00 uur Nederlandse tijd laat Daimler haar belangrijkste ontwikkelingen zien als het gaat om bedrijf en techniek. Kijk hier live mee op TTM.nl!

Tot de highlights van de CES behoren de wereldpremière van de nieuwe Mercedes-Benz CLA, de Amerikaanse premières van de elektrische Mercedes-Benz EQC (stroomverbruik gecombineerd: 22,2 kWh/100 km; CO2-emissie gecombineerd: 0 g/km, voorlopige cijfers)[1] en het revolutionaire mobiliteitsconcept Vision URBANETIC plus belangrijk nieuws over de strategie van Daimler Trucks op het gebied van autonoom rijden. Tijdens de persconferentie van Mercedes-Benz zal Sajjad Khan, Member of the Divisional Board bij Mercedes-Benz Cars, CASE en Vice President Digital Vehicle & Mobility, meer vertellen over de huidige ontwikkelingen in het kader van Daimler’s digitaliseringsstrategie CASE – Connected, Autonomous, Shared & Service en Electric Drive. ’s Middags zal Wilfried Porth, Member of the Board of Management bij Daimler AG and Human Resources en Director of Labour Relations bij Mercedes-Benz Vans, meer vertellen over de toekomst van mobiliteit, waarvan de Vision URBANETIC een voorbode is.

Maandag geeft Daimler Trucks een overzicht van de meest recente bedrijfsontwikkelingen en de technische ontwikkelingen in het Keep Memory Alive Center (KMAC). Tevens maakt de divisie bekend welke stappen gezet gaan worden op het gebied van autonoom rijden. De pers heeft vervolgens de gelegenheid om kennis te maken met de producten uit het Noord-Amerikaanse truck- en busportfolio op de Las Vegas Motor Speedway.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer