Loadlok vol innovaties op Transport Compleet • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Loadlok vol innovaties op Transport Compleet

Ladingzekering en -optimalisatiespecialist LoadLok neemt veel nieuws mee naar Transport Compleet. Op stand 508 presenteert LoadLok de Unilok, de FashionLok en de vanaf nu te personaliseren schermingswanden Tempwall.

Het Unilok systeem is een ladingzekeringsysteem dat captive te gebruiken is. Hierdoor kunnen er geen balken of stangen gestolen of verloren worden. Bovendien passen alle bestaande ladingzekeringsproducten in combinatie met deze rail – ook van andere producenten dan LoadLok! Dat maakt deze rail multi-functioneel inzetbaar en universeel. Marco van Diessen (Sales director Benelux) zegt: “De Unilok is met name interessant voor licht distributietransport, dankzij de flexibiliteit van het systeem kunnen de balken op iedere gewenste afstand van elkaar worden geplaatst om bijvoorbeeld een dubbele laadvloer te creeëren. Hierdoor kan de klant niet alleen Euro-pallets makkelijk vervoeren, maar ook kleinere ladingen of lading die niet gestapeld mag worden.”

LoadLok introduceert ook de Fashionlok. De Fashionlok is de lichtste en tevens sterkste kledingstang verkrijgbaar in de markt. Met een gewicht van slechts 5,84 kg kan deze kledingstang een lading dragen van maximaal 400 daN. Dankzij de Fashionlok bespaart de transporteur op kosten en is efficiënter in ladingoptimalisatie. Van Diessen: “De Fashionlok draagt bij aan een hogere efficiency in kosten en ladingoptimalisatie voor de transporteur. Zo heeft de transporteur de mogelijkheid om de volledige breedte van de stang te benutten voor het plaatsen van de lading, inclusief het verende gedeelte. Doordat er weinig losse onderdelen worden gebruikt is er ook minder onderhoud noodzakelijk. De eindplug van de kledingstang is geschikt voor zowel GTS als Keyhole panelen. Daarnaast kan deze kledingstang ook captive gebruikt worden in combinatie met een glijrail – dit voorkomt kwijtraken of diefstal van de kledingstangen.”

De Tempwall uitneembare temperatuur scheidingswanden zijn al langer bekend van LoadLok, maar vanaf nu zijn deze door de klant zelf te personaliseren. Daarmee kan de Tempwall bijdragen aan de branding van het bedrijf. LoadLok is de eerste en enige producent die deze temperatuur scheidingswanden gepersonaliseerd aanbiedt. De klant kan via een online configurator op de website van LoadLok zelf zijn Tempwall samenstellen. Daarbij wordt de keuze geboden tussen een Tempwall 80 of Tempwall 60, beide alleen leverbaar als Bifold. Deze uitneembare scheidingswanden hebben de hoogste isolatiewaardes verkrijgbaar in dit segment. “De Tempwall van LoadLok is de meest verkochte uitneembare scheidingswand van Europa. Dankzij deze scheidingswand profiteert de klant van een lager brandstofverbruik van de koelmotor, minder onderhoud en langere levensduur van de koelmotor en efficiënter gebruik van het laadvolume. De Tempwall is momenteel zeer interessant voor transportbedrijven omdat deze deels aftrekbaar is volgens de Energie Investering Aftrek (EIA)”, aldus Marco van Diessen.

 

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer