Ga naar hoofdinhoud

Mainfreight gaat uitbreiden

Mainfreight/ Wim Bosman gaat zijn faciliteiten in ’s-Heerenberg verder uitbreiden. In verband met de groei van de wereldwijde logistieke dienstverlener heeft Zoutelust in opdracht van Mainfreight/ Wim Bosman op 12 september op het bedrijventerrein DOCKSNLD te 44.000m2 grond aangekocht van de gemeente Montferland. Zoutelust bouwt hier voor Mainfreight een state-of-the-art distributiecentrum.

wimbosmanbreidtuit
Dick Betlem, Business Unit Director Logistic Services, kijkt uit naar de realisatie van het nieuwe warehouse.

Naar verwachting zal de oplevering van dit object in mei 2017 plaatsvinden en zal er worden gestreefd om het Breeam-NL Very Good oplevercertificaat te behalen. De huurovereenkomst met Mainfreight/ Wim Bosman is voor meerdere jaren afgesloten. Het distributiecentrum zal een totale omvang hebben van circa 26.000 m². Mainfreight/Wim Bosman breidt hiermee haar Europese footprint uit naar ruim 320.000 m² magazijnruimte. Vanuit dit nieuwe distributiecentrum gaat Mainfreight/ Wim Bosman de dienstverlening verzorgen voor meerdere klanten. Aansluitend op de grondoverdracht hebben Mainfreight/ Wim Bosman en de gemeente Montferland een grondreserveringsovereenkomst voor Docks NLD te ‘s-Heerenberg ondertekend. De gemeente verleent hierbij aan Mainfreight/ Wim Bosman het exclusieve recht de gereserveerde grond de aankomende jaren te verwerven, voor verdere uitbreiding.

Wim Bosman is een 3pl+ Europese logistiek dienstverlener met een sterk wereldwijd netwerk voor klant specifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributieoplossingen.

Onze dienstverlening bestaat onder andere uit wereldwijde air & ocean freight, logistic services en Europese distributieoplossingen voor groupage, deel- & compleetladingen, express distributie en koerierszendingen. Daarnaast bieden we diverse extra services aan zoals co-packing, value added services, inklaringen, palletruil, packaging en verzekeringen. Kortom alles wat u nodig heeft voor uw supply chain.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer