Mainfreight opent nieuw warehouse in Born • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Mainfreight opent nieuw warehouse in Born

Mainfreight breidt haar activiteiten in Nederland verder uit met de opening van een nieuw warehouse in het Limburgse Born. Het distributiecentrum heeft een totale oppervlakte van 26.000 m2.

Vanuit dit BREEAM Very Good warehouse zal een breed scala aan services worden aangeboden aan zowel bestaande als nieuwe klanten. Naast op maat gemaakte inkomende- en uitgaande processen en de best-in-class voorraad, zullen verschillende value-adding activiteiten worden uitgevoerd, zoals technische kwaliteitscontrole, uitgebreid retourprocessen en transportbeheer.

Door de strategische locatie, gelegen naast de barge terminal, biedt Mainfreight ook multimodale oplossingen aan. Snelle toegang tot de snelweg (A2), de bereikbaarheid van de Chemelot-site en de nabijheid van ons onlangs geopende cross-dock in Genk, biedt ons de mogelijkheid om het serviceniveau voor bestaande klanten te verbeteren en om uitgebreide end-to-end distributiediensten binnen Europa aan te bieden voor klanten die Born als distributie hub beschouwen. Deze nieuwe mijlpaal is erg belangrijk voor Mainfreight aangezien dit een vervolgstap is in het verder ontwikkelen en intensiveren van ons netwerk in Europa.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer