Ga naar hoofdinhoud

Mandersloot breidt uit naar Litouwen

Transportbedrijf Mandersloot breidt wederom uit en bedient vanaf nu ook de Litouwse markt. De Mandersloot Group is vooral bekend van haar sterke distributienetwerken in Oost-Europa en jarenlange ervaring in het vervoer van onder meer bloemen en planten, levensmiddelen, algemene en hoogwaardige goederen.

IMG_4829Algemeen directeur Ronald Mandersloot: “De stap om onze dienstverlening uit te breiden naar Litouwen is een logisch vervolg op de voortdurende groei die wij de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Wij zijn goed uitgerust om ook de Litouwse markt onder onze strenge kwaliteitseisen te bedienen en willen onze klanten hiervoor graag de mogelijkheid bieden. Geografisch gezien sluit het goed aan op ons bestaande transportnetwerk, en de groeiende economie biedt interessante kansen voor de toekomst.”

De uitbreiding naar Litouwen is de laatste in een reeks ontwikkelingen waarbij de Mandersloot Groep zijn positie als marktleider in geconditioneerd vervoer naar Oost-Europa heeft versterkt. De uitbreiding van verschillende vestigingen, een zeer moderne vloot en de constante drang naar innovatie en verbetering zijn kenmerkend voor de ontwikkeling van de Mandersloot Groep in de afgelopen jaren.

Naast de dagelijkse vertrekken naar Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Roemenië en Bulgarije omvat het netwerk van Mandersloot vanaf heden dagelijks vertrek met volle vrachten en tweemaal per week vertrek met groupage naar Litouwen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer