Ga naar hoofdinhoud

Marianne de Winter van transport naar zorg

Marianne de Winter heeft alweer een nieuwe baan. Ze start op 5 maart als de nieuwe Directeur Tzorg, landelijk leverancier van thuishulp, maatwerkondersteuning en begeleiding binnen de Wmo. Ze volgt Mark van den Berg op die 10 jaar succesvol aan het bedrijf leiding gaf. De Winter is afkomstig van logistiek dienstverlener en familiebedrijf De Winter Logistics.

Marianne de Winter leidde de afgelopen zes jaar als Directeur-Grootaandeelhouder van familiebedrijf en logistiek dienstverlener De Winter Logistics. Ze gaf een afscheidsinterview aan TTM.nl magazine.

Marianne de Winter: “Ik heb Tzorg leren kennen als een zeer gedreven, resultaatgerichte en  betrokken organisatie. Ik krijg inspiratie en energie door samen met collega’s van betekenis te zijn voor anderen. De persoonlijke aandacht voor zowel de cliënten als de medewerkers als ook de ontwikkelingen van de organisatie en het werkveld passen daarom goed bij mijn achtergrond. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met de enthousiaste Tzorg collega´s de relevante positie van Tzorg als zorgpartner voor cliënten en gemeenten te verbreden en verder te optimaliseren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer