Ga naar hoofdinhoud

Martins Industries helpt monteurs met ondersteuning slagmoersleutels

Martins, fabrikant van bandenuitrusting, lanceert een nieuwe, innovatieve verrijdbare ondersteuning voor een slagmoersleutel. Dit product is ontworpen om vermoeidheid te verminderen die normaal samengaat met het herhaaldelijk heffen en draaien van een slagmoersleutel.

De nieuwe ondersteuning, die in Canada werd ontworpen door het interne ontwerpteam van Martins Industries, is te gebruiken met de meeste slagmoersleutels en heeft een solide gascilinder en een stalen beugel voor maximale sterkte, stabiliteit en duurzaamheid.

De nieuwe mobiele ondersteuning voor slagmoersleutels is ontworpen om het gewicht van een slagmoersleutel (tot 25 kg) te dragen en verbetert de nauwkeurigheid doordat gebruikers de sleutel vrij in alle richtingen kunnen bewegen tijdens het installeren van wielmoeren. Als de ondersteuning niet gebruikt wordt, beveiligt een vergrendelingssysteem de slagmoersleutel op het steunoppervlak. De steunbak kan ook worden gebruikt om wielmoeren, bouten, sierdoppen en gereedschap binnen handbereik te plaatsen.

Martins Industries streeft naar toegankelijke, efficiënte en ergonomische producten die zijn ontworpen om de productiviteit en de werkomstandigheden van hun klanten te verbeteren. “Onze klanten hebben de behoefte kenbaar gemaakt om een praktisch product te hebben dat de technici zal helpen en blessures voorkomt bij het tillen en draaien van  een slagmoersleutel”, zegt oprichter en president van Martin Depelteau.

Martins Industries innovatieve mobiele ondersteuning voor slagmoersleutels is het enige product in zijn soort op de markt. Niet alleen zal de nieuwe ondersteuning van Martins tegemoetkomen aan een behoefte in de markt voor een betaalbare prijs, maar dit product zal ook het dagelijks leven en de arbeidsomstandigheden van zijn klanten verbeteren.

Martins Industries ontwerpt en produceert banden equipment om banden en wielen op te slaan, te vervoeren, op te pompen en te showen. Ze hebben distributiecentra in de Verenigde Staten, Canada, Nederland, Australië en V.A.E. en daarnaast productievestigingen in Canada en China.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer