MAX-Repair introduceert Stick ’n Go • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

MAX-Repair introduceert Stick ’n Go

MAX-Repair introduceert in samenwerking met Metalak Stick ’n Go, en unieke lakzegel reparatiemethode waarmee de eigenaar of berijder van een voertuig zelf in staat is om kleine lakschades zelfstandig, snel en vakkundig te herstellen. Stick ’n Go scheelt onnodig bezoek en transport aan de schadeherstelwerkplaats en verhoogt hiermee de inzetbaarheid van het wagenpark.

Maarten Homburg, Marketing Manager bij MAX-Repair, verteld enthousiast: “Iedereen herkent het wel; een kleine kras of beschadiging in de lak die je telkens opvalt. Maar om daarvoor een afspraak te maken in een schadewerkplaats is omslachtig en kostbaar, mede door verloren inzetbaarheid van het voertuig. Toch wil je je eigen voertuig zo mooi mogelijk houden. Met de MAX-Repair Stick ’n Go kan elke MAX-Repair klant nu zelfstandig een kleine lakschade vlot en adequaat herstellen.”

Bedrijfsvoertuigen die via het landelijke schadeherstelnetwerk van MAX-Repair hersteld worden krijgen bij aflevering standaard een MAX-Repair Stick n’ Go lakzegel meegeleverd, uiteraard in de kleur waarin de truck hersteld en gespoten is. Zodoende is de Stick ’n Go altijd in exact dezelfde kleur als het gespoten voertuig.

“Het lakzegel is ontwikkeld in samenwerking met Metalak, onze strategische partner voor paint en non-paint toepassingen (SpiesHecker). De sticker kan alle zware omstandigheden aan die men onderweg kan tegenkomen. Tevens is de sticker bestand tegen poets of wax, maar het is geen lange termijn oplossing”, aldus Homburg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer