Ga naar hoofdinhoud

Maximale uptime bij Profile Tyrecenter

Op Transport Compleet in Gorinchem presenteert Profile Tyrecenter Truck de 100% Uptime Service Door middel van preventief onderhoud en monitoring biedt de marktleider maximale uptimegarantie van trucks. Minder stilstand, lage verbruikskosten en reductie van brandstof(kosten) zijn de voordelen voor de transporteur.

Tijdens de 15e editie van Transport Compleet Gorinchem zet Profile de 100% Uptime Service® in de schijnwerpers. Met deze service bespaart de transporteur niet alleen kosten, het is ook nog eens goed voor het milieu. Directeur Matthijs Verhaar van Profile Tyrecenter Truck: “In tijden van duurzaamheid is het belangrijk dat de transportwereld zich inzet om zo veel mogelijk kilometers met zo min mogelijk CO2-uitstoot te realiseren.”

Profile garandeert optimale inzetbaarheid van trucks met de 100 procent uptime service, waar goed bandenmanagement een grote rol in speelt. Door uitlijnen, gebalanceerde banden en de juiste bandenspanning, herprofileren en vernieuwen wordt een hoog rendement behaald. Zo is het kilometerrendement van de Pirelli Triathlon-banden tot 15 procent toegenomen. Tymacon biedt zelfs een online bandenmanagementsysteem waarin te allen tijde de status van de banden inzichtelijk is. Bij onverhoopt pech onderweg biedt Profile Tyrecenter Truck met 8.000 servicelocaties in Europa 24 uur per dag, 7 dagen per week assistentie.

Duurzaamheid is niet alleen gewenst, maar ook een randvoorwaarde voor de winstgevendheid van de transportwereld. Directeur Matthijs Verhaar: “Profile Tyrecenter Truck biedt de transporteur verschillende duurzame oplossingen aan. We zien dat steeds meer grote merken deze trend volgen.” Zo hebben de banden van Hankook een sterk duurzaam loopvlak waardoor ze langer meegaan. Ook Bridgestone speelt in op duurzaamheid met hun Ecopia H002, die 1,1 l/100 km minder brandstof verbruikt dan de vorige generatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer