Meer dan 40 wielen van trucks gestolen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Meer dan 40 wielen van trucks gestolen

Op een bedrijfsterrein aan de Floralaan, langs de snelweg in Venlo zijn afgelopen weekeinde zo’n 40 wielen van vrachtauto’s afgehaald en meegenomen. De diefstal werd maandagochtend ontdekt, meldde de politie.

wiel gestolenDe dieven hebben vermoedelijk toegeslagen in de nacht van zaterdag op zondag. De vrachtauto’s zijn met een krik omhoog gehaald waarna de wielen werden gestolen. De daders zijn via een geforceerd hek binnengekomen en vertrokken.

De politie meldt ook dat er ook ook wielen gestolen bij een ander bedrijf, aan de Faunalaan. Bij dat bedrijf werden in de nacht van zaterdag op zondag zo’n vijf tot tien wielen van opleggers weggehaald. Daarnaast werd zeil van een oplegger gestolen.

Uit onderzoek blijkt dat de daders in beide gevallen de wielen vermoedelijk onder een hek hebben doorgehaald waar ze een gat hadden gegraven. De daders hebben hier de nodige moeite voor moeten doen, want een wiel weeg enkele tientallen kilo’s. De politie onderzoekt de zaak en vraagt mensen die iets verdachts hebben gezien om contact op te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer