Ga naar hoofdinhoud

Meijndert Transport scoort met fraaie LAG-Scania combinatie

Meijndert International nam onlangs deel aan de ‘mooiste truck van Nederland’-wedstrijd in de categorie bulk-tanktransport. De gekozen combinatie bestond uit een Scania R620 en een LAG roestvrijstalen tankoplegger. Recent zijn de resultaten bekendgemaakt en LAG Trailers meldt met trots dat deze combinatie de hoofdprijs heeft binnengehaald op het evenement van het Nederlandse Truckstar.

Meijndert_International 07

Meijndert International ging volop voor de hoofdprijs op het Truckstar Truck of the year-event. Hij participeerde in de categorie bulk/tanktransport. De gekozen combinatie bestond uit een Scania R620 en een LAG roestvrijstalen tankoplegger. De trekker en tankwagen vormen een naadloos geheel. Beiden zijn volledig gedoopt in de bedrijfskleuren van Meijndert International en tot in de puntjes geoptimaliseerd voor dit treffen. Naast de hoofdwinst in zijn categorie viel de tanker nogmaals apart in de prijzen. Het bereikte de top 3 voor opbouw van het jaar tussen 24 andere concurrenten doorheen alle categorieën.

Unieke eerste tankoplegger

De jury prees de gedetailleerde uitwerking en creatieve oplossingen waarmee de combinatie zich duidelijk onderscheidde van de competitie. LAG-ingenieur Roy Snoeks verwoordt het als volgt: ‘De specifieke optimalisaties, aangevraagd door Rien Meijndert, maken deze oplegger uniek. De tanker is uitgerust met extra zijverlichtingssteunen, een gesloten fietsenvanger (uitzonderlijk op tankwagens) en uitmuntend spuitwerk. De klant herwerkte zelfs de kleinste details. Zo volgt de topverlichtingsplaat nu keurig de contouren van de tank terwijl de losleiding is verwerkt in de gereedschapskist. Ons productieteam heeft werkelijk een prachtige job volbracht met deze tanker’, aldus Roy Snoeks.

Dit was trouwens de eerste stap van Meijndert in de tankwereld. En wat voor een eerste stap dit is geworden. De combinatie verwierf al bekendheid in bepaalde kringen. Maar met de winst in deze professionele designcompetitie heeft Meijndert International duidelijk naam gemaakt in het competitieve tankvervoer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer