Nieuws

Melis neemt stukgoedtransport Wigman over

Melis Logistics uit Duiven heeft de stukgoedactiviteiten van Wigman Transport uit het naastgelegen Westervoort overgenomen.

Als volle neef van Marwin Melis – Rene’s moeder was de oudere zus van Marwins vader, Adri Melis – zit ook bij Rene Wigman het transport in zijn bloed. Hij runt al jaren Wigman Transport, een veelzijdig transportbedrijf dat zich bezighoudt bezig met zowel nationaal als internationaal transport. Het bedrijf uit Westervoort is echter te klein voor kooiaaptransport of huiftransport. Vanaf 1 juli 2018 is Wigman Transport zich daarom volledig gaan richten op containertransport en geeft zij de stukgoedactiviteiten geheel uit handen. Het transportbedrijf heeft ruime ervaring in containervervoer en heeft er daarom voor gekozen hier de focus op te leggen in de toekomst. Voor Melis betekent het als kooiaapspecialist een schaalvergroting op het gebied van huiftransport.

“Uitbreiding vraagt om bewuste keuzes die ondersteunen bij de groei van Melis Logistics. Met de overname van Wigman Transport voegen wij dan ook daad bij woord en breiden wij onze stukgoedactiviteiten verder uit. Wij blijven kwaliteit leveren zoals je van ons gewend bent en zorgen dat de stukgoedactiviteiten geruisloos worden overgenomen van Wigman Transport. De klanten zullen daarom continuïteit en perfecte kwaliteit kunnen blijven verwachten”, aldus directeur Marwin Melis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven