Nieuws

Melis schakelt Melis in om te blijven groeien

1
Melis en Melis

Melis Logistics uit Duiven heeft de wind goed in de rug. Om ervoor te zorgen dat het bedrijf haar eigen groei ook daadwerkelijk kan blijven bijbenen, heeft directeur Marwin Melis de expertise van zijn zus Manuela ingeschakeld. Dat meldt het bedrijf op haar website.

De samenwerking tussen de twee Melis-ondernemeers is niet nieuw. Manuela Melis, de tweede in het gezin van vier kinderen, richtte in 2004 haar onderneming ‘tweeM project- en interim management’ op. Organisaties huren tweeM in om het rendement, de kwaliteit of de groei te verhogen. Hoewel Melis Logistics natuurlijk enorm dichtbij haar staat, ziet ze het bedrijf van haar broer echt als een

Melis en Melisklant. Manuela: “Ik heb in het verleden al meerdere projecten voor Melis uitgevoerd. Toen Marwin het bedrijf van onze vader overnam, was Melis zelfs de allereerste klant van tweeM. Daarna volgde de periode rond de brand waarbij ik ondersteunde en nu ben ik ingeschakeld vanwege de actuele, enorme groei.”

Samen met Marwin en zijn team gaat Manuela het bedrijf gedurende de komende drie maanden voorbereiden op verdere toekomstige groei. De huidige gang van zaken wordt kritisch bekeken, zodat Melis de pay-off ‘wij leveren kwaliteit’ ook de komende jaren kan blijven garanderen. “Juist in tijden van groei is het belangrijk om de kwaliteit vast te houden en waar mogelijk te verbeteren. Hiervoor ga ik onder andere bekijken of er zaken zijn die mogelijk slimmer of anders aangepakt kunnen worden. Als bedrijf zijnde heb je natuurlijk bepaalde doelstellingen en daar ga je op voortborduren. Marwin wil de groei van de afgelopen jaren voortzetten en ik ga hem helpen om het team daarvoor klaar te stomen.”

Bron: Melis Logistics

1 reactie op “Melis schakelt Melis in om te blijven groeien

  1. Rietje Melis schreef:

    Top bedrijf bestaan dit jaar 100 jaar Trots !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven