Ga naar hoofdinhoud

Melis verdubbelt activiteiten voor Lidl

Logistiek dienstverlener Melis breidt haar activiteiten voor Lidl uit. Lidl verhuist haar distributiecentrum van Tiel naar Oosterhout en Melis verdubbelt haar vrachtwagens voor Lidl van vier naar acht.

Met het nieuwe pand in Oosterhout, dat maar liefst 54.000m2 telt, claimt Lidl het ‘grootste en meest duurzame distributiecentrum van Europa’ te hebben gebouwd. Begin 2019 hoopt de supermarktketen dit distributiecentrum in gebruik te nemen. Tot die tijd blijven zij opereren vanuit hun huidige locatie in Tiel, waar Melis Logistics dagelijks vier vrachtwagens aan het dock zet. Met de grootste zorgvuldigheid en accuratesse wordt het assortiment naar de verschillende winkels vervoerd alwaar de producten in de schappen, en even later in jouw winkelkar belanden.

Zodra de verhuizing naar het Gelderse Oosterhout, net onder de rook van Nijmegen, afgerond is, vergroot Melis haar dienstverlening aan Lidl. Het wordt verdubbeld. Vanaf 2019 rijden Melis namelijk iedere dag met acht vrachtwagens om de winkeldistributie van de Lidl in goede banen te leiden. Na A.S. Watson en Rittal Nederland is de Lidl het derde voorbeeld van een prachtige samenwerking die vanwege wederzijdse tevredenheid recent is uitgebreid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer