Mitsubishi-koeling met landelijke service dekking • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Mitsubishi-koeling met landelijke service dekking

Leverancier Heifo staat in Gorinchem met Mitsubishi-transportkoelingen en besteedt daar vooral aandacht aan het Europese servicenetwerk. Op de beurs zal voor het eerst het internationale Mitsubishi-servicenummer bekend worden gemaakt onder de naam Mitsubishi Coolline.

In Nederland zijn in de afgelopen maanden nog enkele servicepunten toegevoegd aan de lijst en is er nu naar zeggen van importeur Heifo een goede landelijke dekking.
Op de stand zal onder andere de Pegasus te zien zijn, de trailerunit van Mitsubishi. Op de stand van Lamboo, een van de nieuwe Mitsubishi-servicepartners, zal een Pegasus – geheel bedrijfsklaar en gemonteerd – te zien zijn. Eveneens zal de Mitsubishi TU73 ondervloerunit getoond worden. Meerdere trailers voorzien van een Mitsubishis Pegasus – onder andere van servicepartners – zullen binnenkort in Nederland voor demonstratiedoeleinden ingezet worden.
Inmiddels worden door gerenommeerde transportbedrijven de eerste Mitsubishi-koelunits besteld. Van der Luyt Transport uit Oegstgeest bestelde er tien. Het bedrijf voerde een vergelijkende test uit met meerdere merken transportkoeling naast elkaar. Qua prijs-/kwaliteitverhouding scoorde Mitsubishi naar zeggen van Heifo het best.
Alle transportkoelingen, waaronder vijf Pegasus kopschot- en ondervloerunits, zijn gemonteerd door Mitsubishi servicepartner LIAM in Roelofarendsveen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer