Ga naar hoofdinhoud

MobiliteitsRAI krijgt positieve reacties

Het nieuwe initiatief MobiliteitsRAI, een driedaags platform (beurs en congres) voor alle professionals in de mobiliteitsbranche, is door bedrijven uit de sector positief ontvangen. Dat meldt de beursorganisatie zelf. Branche- organisaties, waaronder ondernemersvereniging Evofenedex, zijn aangesloten bij het congresprogramma en vele bekende trailer-, carrosseriebouwers en onderdelenleveranciers hebben zich gemeld voor deelname aan de beurs. De MobiliteitsRAI vindt plaats van donderdag 19 tot en met zaterdag 21 oktober in RAI Amsterdam.

Inmiddels hebben tientallen bedrijven zich gemeld voor deelname, waaronder bekende namen uit de trailer-, carrosserie- en inbouwwereld. Zo verwoordt Steven Heersma van Veth Automotive, internationaal actief op het gebied van bedrijfswagenaanpassingen en –inrichtingen zijn deelname: “Wij geloven in het concept van de MobiliteitsRAI en denken dat zowel onze Nederlandse als onze buitenlandse klanten de beurs komen bezoeken. De MobiliteitsRAI is daarmee voor ons de meest efficiënte en effectieve manier van relatiebeheer die wij tot onze beschikking hebben.” Ook Gert-Jan Karhof van Karhof Carrosserieën is uitgesproken: “Karhof Carrosserieën biedt door haar veelzijdigheid aan bedrijven carrosserie oplossingen voor alle vormen van goederen- en distributievervoer, voor iedere inzet en voor elk type voertuig. Onze deelname aan de MobiliteitsRAI is dan ook een logische, gezien de brede bezoekersdoelgroep die deze beurs komt bezoeken.” Dhollandia, marktleider op het gebied van laadkleppen, is eveneens van de partij. Algemeen Directeur Danny de Beule: “Op een evenement als de MobiliteitsRAI kunnen wij niet ontbreken. Niet alleen verwachten we hier de juiste bezoekers als klant te mogen verwelkomen, ook het contact met de bedrijven die deelnemen aan de beurs is voor ons van groot belang. Voor ons kan het aanbod van mobiliteitsproducten en diensten dan ook niet breed genoeg zijn.”

Naast bovengenoemde bedrijven staan ook Anteo, Autec-VLT, Drotech, Broshuis, Bott Nederland, Carrosserie Elenbaas, Oliehandel De Croon en meer op het lijstje van aanmeldingen. Ook is de organisatie in gesprek met de truck- en bestelautomerken.

Naast het driedaagse beursprogramma bestaat MobiliteitsRAI 2017 uit een tweedaags congres, op donderdag 19 en vrijdag 20 oktober. Het congres, dat in samenwerking met de sector georganiseerd wordt, heeft als doel om alle professionals uit de mobiliteitssector, beleidsmakers en politici e.a. samen te brengen en kennis te delen. Henk Bos, manager bij RAI Vereniging: “We geven met diverse marktpartijen invulling aan het congres, met als doel een platform te bieden voor professionals in de mobiliteitssector. Ik ben blij met de positieve reacties uit het veld over de formule om congres en beurs te combineren. Inmiddels krijgt het programma vorm en kunnen we onderdelen al met pen opschrijven. Zo zal RAI Vereniging samen met ondernemersvereniging evofenedex een summit organiseren, waarbij bestelautomerken en verladers elkaar nog beter leren kennen. Het worden inspiratievolle dagen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer