Moving Intelligence: gps-tracker voor trailers en aanhangers • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Moving Intelligence: gps-tracker voor trailers en aanhangers

Tijdens Transport Compleet in de Evenementenhal Gorinchem introduceert Moving Intelligence de Mi13, een speciaal voor de trailer- en aanhangwagenbranche ontwikkelde gps-tracker. De tracker maakt het mogelijk om trailers en aanhangwagens zonder vaste voedingsbron online en via een app te volgen.

De Mi13 is een gps-tracker die in het achterlicht van een trailer of aanhangwagen wordt geplaatst.  De ingebouwde ‘supercaps’ slaan de vrijgekomen stroom van de rem-, signaal- en rijverlichting direct op wanneer deze worden geactiveerd. Zodra de Mi13 voeding krijgt vanuit de geactiveerde verlichting verstuurt de tracker iedere 5 minuten een positie update. Daarmee is het mogelijk om transportmiddelen online of via de Moving Intelligence app te volgen en te traceren, ook als deze niet zijn aangesloten op een vaste voedingsbron.

Later dit jaar zal Moving Intelligence het productgamma uitbreiden met een oplaadbare gps-tracker en een nieuw rittenregistratiesysteem.

Moving Intelligence brengt werelden in beweging onder controle. Dit doen ze met hardware die ze onzichtbaar inbouwen en met software die informatie zichtbaar maakt. Moving Intelligence helpt mensen grip te krijgen op alles dat beweegt: van auto tot scooter, van trailer tot container, van boot tot werkmaterieel. Dit doen ze voor iedereen: multinational of middenstander, wagenparkbeheerder of trotse bezitter van een oldtimer. Moving Intelligence is tijdens Transport Compleet Gorinchem te vinden op stand 197.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer