Mozaïek aan oplossingen en brandstoffen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Mozaïek aan oplossingen en brandstoffen

Je bereikt meer door samenwerking, maar ook door het toepassen van alternatieve brandstoffen. Dat zegt Key Account Manager Peter de Cock van Shell. “Met de toenemende vraag naar energie en de steeds groter wordende druk op emissiereductie wordt schoner en efficiënter vervoer dé uitdaging die transportbedrijven bezighoudt.”

shell“Shell is volop bezig met de implementatie van alternatieven voor het wegtransport.” In Nederland biedt het bedrijf onder andere Shell LNG en Shell GTL Fuel aan.Shell heeft met Trimble een samenwerking om fleet managers een kwalitatieve oplossing voor brandstofmonitoring en -besparing aan te bieden. Voor euroShell Card gebruikers is Trimble’s Performance Solution beschikbaar. Deze combineert data van de Trimble boordcomputer met de Performance Portal. Hierdoor kunnen gebruikers via één portal zowel de chauffeur, de vrachtwagen als het brandstofverbruik monitoren en analyseren. Fleetmanagers hebben dankzij deze innovatieve analysetool in één oogopslag inzicht in de voor hen belangrijkste Key Performance Indicators (KPI’s)”. vertelt De Cock.

Tijdens het ITT-event zal Shell zowel het mozaïek aan brandstoffen alsook de oplossing om blijvend brandstof te besparen nader toelichten.

www.shell.nl/euroshell

 

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer