Müller Fresh Food Logistics kiest voor Unicarriers • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Müller Fresh Food Logistics kiest voor Unicarriers

Müller Fresh Food Logistics heeft drie UniCarriers reachtrucks van het type UMS200 in ontvangst genomen. Deze machines zijn onderdeel van een compleet machine park van 100 trucks bestaande uit reachtrucks, stapelaars en electropallettrucks, heftrucks en veegmachines.

Levering Unicarriers Muller DEF
De nieuw geleverde reachtrucks maken deel uit van de, met de IFOY Award bekroonde, Tergo serie. De trucks hebben een capaciteit van 2000 kg, een hefhoogte van 7950 mm en zijn gezien de zware inzet, 3500 uur per jaar, uitgevoerd met wisselbatterijen en een batterijwisselsysteem. MFFL is reeds partner van UniCarriers sinds 2004 en heeft destijds meerdere reachtrucks uitgebreid getest. Er is voor UniCarriers gekozen op basis van de ergonomie en comfort voor de chauffeurs.

MFFL is gespecialiseerd in koel- en vriesdistributie van levensmiddelen en biedt tevens de mogelijkheid tot koel- en vriesopslag. De nieuwe reachtrucks worden ingezet in het distributiecentrum, hier vinden warehouse- en cross docking activiteiten plaats. In het vrieshuis met een capaciteit van 5000 palletplaatsen, wordt tevens gebruik gemaakt van een UniCarriers reachtruck van het type UHD voorzien van een vrieshuiscabine.

Op de nieuwe locatie van MFFL in Roelofarendsveen, waar zich een vrieshuis met een capaciteit van ca. 7000 palletplaatsen bevindt, zijn 10 nieuwe UniCarriers electropallettrucks van het type PLL180 (1800 kg)  in vrieshuisuitvoering in gebruik genomen. Deze trucks worden o.a. ingezet voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer