Müller Mitteltal dieplader aanhangwagens bij Transportoplossingen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Müller Mitteltal dieplader aanhangwagens bij Transportoplossingen

Transportoplossingen.com levert nu naast Meiller asfaltkippers nu ook 4-assige dieplader aanhangwagens uit voorraad. De dieplader aanhangwagens komen uit de stal van Müller Mitteltal in het Duitse Baiersbronn.

Al meer dan 70 jaar bouwt Müller Mitteltal opleggers en aanhangwagens voor zwaar transport. Alle orders bij Müller Mitteltal zijn klant specifiek waardoor de producten zeer interessant zijn voor de Nederlandse markt. Transportoplossingen.com neemt voorlopig alleen de dieplader aanhangwagens af met een bruto gewicht van 30- of 40 ton welke geheel voldoen een de Nederlandse RDW-eisen.

De aanhangwagens worden naar wens in kleur van de klant geleverd. Tegen meerprijs wordt het gehele chassis gegalvaniseerd. De aanhangwagens welke Transportoplossingen.com uit voorraad levert zijn compleet uitgerust met bijvoorbeeld  hydraulische rampen, gieksleuf, extra batterijpakket, etc.

Door naast asfaltopleggers ook dieplader aanhangwagens uit voorraad te leveren denkt Transportoplossingen.com in te spelen op de behoefte vanuit de markt. Met name in de bouwbranche is vandaag de dag grote behoefte aan materiaal en aan wachten hebben alle bouw gerelateerde bedrijven een hekel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer