Ga naar hoofdinhoud

Müller succesvol live met MLS

Müller Transport is met succes live gegaan met het WMS-pakket MLS van Davanti Warehousing. Müller heeft gekozen voor een gefaseerde implementatie van MLS, waarbij als eerste het gekoelde magazijn ten behoeve van Zwanenberg Food Group werd geïmplementeerd. In de nabije toekomst zullen de overige klanten van Müller overgaan naar MLS.

Müller heeft meerdere opdrachtgevers, zoals de Zwanenberg Food Group (ZFG), De Zuivelhoeve, Johma en Cela Vita. De eerste contacten tussen Davanti en Müller kwamen tot stand begin april 2007. Begin februari dit jaar werd live gegaan, wat nagenoeg vlekkeloos verliep. De keuze van Müller voor het WMS van Davanti was onder andere gebaseerd op de projectaanpak, de branchekennis en de ervaring van Davanti, het zeer beperkte maatwerk dat zelfs nog grotendeels geïntegreerd zou worden in de standaard MLS-versie, maar ook op het feit dat Davanti het project voor een vaste prijs met een vaste opleverdatum aan durfde te nemen. Een andere belangrijke reden is de specifieke aandacht die Davanti besteedt aan supply chain-oplossingen die betrekking hebben op het snelle koelverstraject.

 

Voor Davanti waren vooral het gedegen, interne opleidingstraject bij Müller alsmede het enthousiasme van de mensen ‘op de vloer’ opvallend. Beide aspecten vormden belangrijke pijlers voor het soepele verloop van deze implementatie. Verder was het partnership tussen Davanti en Müller een belangrijke factor in het welslagen van deze complexe implementatie. In maart wordt de Cross-dock operatie van ZFG toegevoegd en daarna maakt Müller een start met de implementatie van de overige opdrachtgevers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer