Ga naar hoofdinhoud

Multifunctionele Pactons voor De Wit

De Wit Transport uit Hillegom heeft onlangs de laatste in een serie van vijf multifunctionele schuifzeilopleggers van Pacton in gebruik genomen.

De Wit Transport rijdt veel groupage van en naar Frankrijk en dan met name op Parijs. Door er voor te kiezen deze opleggers uit te rusten met zowel een coilgoot als een 2-tons onderschuivende laadklep zijn deze door de firma de Wit uiterst veelzijdig in te zetten. Zodoende is het mogelijk om voor totaal verschillende soorten transport één oplegger in te zetten. Voor de engineering-afdeling van Pacton was het een mooie uitdaging om deze oplegger te ontwikkelen.

Uiteraard is de oplegger voorzien van de Pacton schuifzeilenopbouw, welke standaard is voorzien van een schuifdak en waarvan de stalen delen standaard worden geschoopeerd. Om de lading veilig te kunnen vervoeren zijn de opleggers uitgerust met anti-diefstal zeilen en zijn de achterdeuren voorzien van een speciaal slot.

Het spuitwerk in twee kleuren zorgt voor een strak uiterlijk, ook alle onderdelen zoals assen, steunpoten en dergelijke zijn in kleur meegespoten. Om de opleggers duurzaam te beschermen is er voor gekozen om deze volledig te schooperen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer