VIDEO - Nederlandse Renault op IAA Hannover • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – Nederlandse Renault op IAA Hannover

Renault Trucks presenteert van 22 tot 29 september zijn volledige gamma op de IAA 2016 in het Duitse Hannover. Van de Renault Trucks T Maxispace High Edition, een truck die door Renault Trucks Nederland werd ontwikkeld, tot aan de Renault Trucks Master. Om het robuuste karakter van het merk te benadrukken, kunnen bezoekers op de stand ook de Mammoet rally truck van Martin van den Brink bewonderen die recent meereed in de Dakar en op dit moment meerijdt in de Silk Way Rally. Daarnaast wordt een live demonstratie van het pimpen van een truck gegeven.

Renault Trucks T High Edition_lowresDe 66e IAA vindt plaats van 22 tot 29 september in het Duitse Hannover. Op de Renault Trucks-stand (hal 17 nummer A21) zijn negen voertuigen te bewonderen. Internationaal transport, distributie en off-road rally’s benadrukken het van oudsher robuuste karakter van het merk.

Voor het internationaal transport toont Renault Trucks de Renault Trucks T Maxispace High Edition: een speciale editie van de T520 die door Renault Trucks Nederland werd ontwikkeld. Om de ruimte, ergonomie en het comfort te ervaren, kunnen bezoekers in een opengewerkte cabine van de T High stappen; de truck die tijdens de vorige editie van de IAA uitgeroepen werd tot International Truck of the Year 2014. TTM.nl bekeek de High Edition overigens al eens goed van binnen en van buiten, op Transport Compleet Hardenberg.

Om het robuuste karakter van het merk te onderstrepen, wordt de Mammoet rally truck van Martin van den Brink getoond aan het grote publiek. Deze rally truck reed recent mee in de Dakar en rijdt op dit moment in de Silk Way Rally. Om als bezoeker het echte rallyrijden te ervaren, is het mogelijk om in een van de twee rijsimulatoren plaats te nemen.

Mammoet Rallysport Renault-truck_lowresDaarnaast kunnen IAA-bezoekers een workshop ‘Pimp my truck!’ bijwonen. Sven Punke, Marcel Barth en hun team van het Truck Tuning Center wonnen met hun truck ‘Avatar’ onlangs de Truck-Grand-Prix op de Nürburgring. Op de Renault Trucks-stand pimpen zij een Renault Trucks T High. De truck wordt tijdens de beurs onder andere geairbrushed, verschillende onderdelen worden verwijderd of toegevoegd en zelfs het gehele interieur wordt aangepast. Om als bezoeker een goed beeld te krijgen van dit proces worden tijdens de beurs opnamen gemaakt zodat bezoekers kunnen terugblikken. Ook wordt het proces via sociale media gedeeld.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer