Ga naar hoofdinhoud

Next Generation Scania volumecombinatie voor VLGroep

VLGroep heeft onlangs de eerste Next Generation ScaniaS450 double stock volumecombinatie in Nederland in gebruik genomen.

Geert Pluk (L), Algemeen directeur van VLGroep, ontvangt de sleutels van de nieuwe Scania uit handen van Renko van der Giesen van Scania Veghel.

“Ruim een jaar hebben we moeten wachten alvorens de levering een feit was”, aldus Geert Pluk, algemeen directeur van VLGroep. “Een lange tijd maar zeker de moeite waard , op het moment van bestellen was er nog niets bekend over het nieuwe model. Een spannende maar gemakkelijke keuze , gebaseerd op de jarenlange vertrouwensband en perfecte samenwerking die we met Scania Veghel hebben. En het eindresultaat mag er zijn. We zijn enthousiast over de nieuwe S en R serie en de nieuwe ontwikkelingen, waaronder het servicecontract met flexibele plannen wat de TCO ten goede komt. Tevens heeft Scania ruimschoots bewezen het brandstofverbruik op een perfecte manier onder controle te hebben. Ook voor ons is dit één van de hoogste kostenposten. Wij verwachten dat de nieuwe S-serie het verbruik nog verder zal verlagen.”

Deze auto is de eerste uit een serie van 5 road trains die de komende maanden worden geleverd bij VLGroep . De voertuigen worden ingezet op internationale trajecten binnen de EU.

Het bedrijf, met de hoofdvestiging in Oss industrieterrein Elzenburg, heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op internationaal volume- en machinetransport en ontwikkelde in samenwerking met diverse opdrachtgevers een specifiek double stock concept wat enorme voordelen oplevert. Tevens beschikt VLGroep over een eigen werkplaats met op en overslag capaciteit. Het wagenpark bestaat uit 48 eenheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer