NHTV werkt samen met Panteia • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

NHTV werkt samen met Panteia

De Academie voor Stedenbouw, Logistiek en Mobiliteit (SLM) van NHTV internationaal hoger onderwijs Breda gaat een driejarige samenwerking aan met onderzoeks- en adviesbureau Panteia. Gezamenlijk zullen zij werken aan logistieke en mobiliteitsprojecten, met thema’s als de bereikbaarheid en leefbaarheid van steden en verkeers- en vervoersbeleid.

Samenwerking%20NHTV%20Panteia2NHTV Academie SLM heeft als doel om een structurele samenwerking te creëren met het bedrijfsleven om een praktisch georiënteerd onderwijsprogramma aan te kunnen bieden aan studenten. Een samenwerking met Panteia past in die missie. Panteia is een allround onderzoeksbureau voor economisch en sociaal beleidsonderzoek, transportonderzoek en marktonderzoek. De samenwerking met Academie SLM biedt studenten de kans om zich voor te bereiden op carrièremogelijkheden bij Panteia.

Panteia zal samen met Academie SLM gastcolleges aanbieden aan studenten over goederenvervoermiddelen, mobiliteit en goederenlogistiek. Voor derde- en vierdejaars studenten zijn er stages en afstudeermogelijkheden beschikbaar bij het onderzoeksbureau.

Onderzoekers van Panteia gaan daarnaast in samenwerking met lectoren, docenten en studenten van de academie participeren in logistieke en mobiliteitsprojecten. Door deze samenwerking wordt Panteia partner in de community van KennisDC Logistiek Zeeland-Brabant. Het doel hiervan is om gezamenlijk internationale projecten op te zetten en uit te voeren, die onder andere gaan over logistiek en MKB, mobiliteit en goederenvervoer.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer