Nieuw healthcare DC van UPS in Roermond • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuw healthcare DC van UPS in Roermond

UPS opende deze week in Roermond een officieel nieuwe vestiging om te volkdoen aan de groeiende vraag van klanten naar healthcare logistics in Europa.

Het ‘multi-client’ distributiecentrum is 20.000m2 groot en sinds dit voorjaar operationeel. UPS biedt tijd- en temperatuurgevoelige distributie- en transportservices aan, speciaal ontwikkeld voor klanten van de pharmaceutische en biotechnologische industrie en voor bedrijven die medische apparatuur ontwikkelen.
In aanwezigheid van klanten en leveranciers openden David Abney, chief operations officer, UPS, en Wolfgang Flick, president, UPS Europa, het gebouw officieel. Als steunbetuiging aan de omgeving Roermond, waar vele UPS medewerkers wonen en werken, en waar al meer dan 10 jaar lang de logistieke campus is gevestigd, overhandigde UPS een cheque ter waarde van EUR 3009,09 aan de Stichting CliniClowns Nederland. Het nieuwe healthcare-distributiecentrum is gevestigd op de UPS Supply Chain Solutions European Logistics Campus in het  Roermond. Het nieuwe gebouw is het vierde gebouw op de bestaande logistieke campus. Het voldoet aan alle eisen van de healthcare sector voor voorraadbeheer, temperatuurgevoelige opslag en kwaliteitsgarantie met een directe aansluiting op het pan-Europese en wereldwijde vracht- en exprestransportnetwerk van UPS. Aangezien het aantal ontdekkingen op het gebied van medicijnen en apparaten wereldwijd groeit, maakt deze eerste healthcare vestiging in Europa deel uit van 24 UPS vestigingen in Noord- en Zuid-Amerika die voldoen aan de Current Good Manufacturing Practice (CGMP) normen.

Bron: UPS 

UPS

UPS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer