Ga naar hoofdinhoud

Nieuw hoofdkantoor en dc voor Neele-Vat Logistics

Neele-Vat Logistics en Dudok Logistiek Vastgoed hebben overeenstemming bereikt over de nieuwbouwontwikkeling en verhuur van een state-of-the-art distributiecentrum met hoofdkantoor van in totaal 45.000 m² in de haven van Rotterdam. De nieuwe hoofdvestiging van Neele-Vat Logistics zal worden gerealiseerd op het voormalige Port Park Pernis, in de directe nabijheid van de containerterminals van de Eemhaven/Waalhaven en grenst direct aan het kruispunt van de snelwegen A15 en A4.

De ontwikkeling voor Neele-Vat Logistics is onderdeel van de totale herontwikkeling van Port Park Pernis. Dit verouderde kantorenpark is in januari 2018 door Dudok aangekocht met als doel een herontwikkeling tot modern logistiek en kantorenpark. Het huidige complex bestaat uit vijf kantoorgebouwen van in totaal 25.000 m² kantoorruimte op een perceel van 56.000 m². Onderdeel van de totale herontwikkeling is verder een kantorencomponent van in totaal 15.000 m², hiermee komt de totale ontwikkeling op 60.000 m² verhuurbaar vloeroppervlak.

Het familiebedrijf Neele-Vat Logistics is een internationaal opererende full-service logistieke dienstverlener met een omzet van € 250 miljoen en 600 medewerkers. De focus ligt op integrale supply chain oplossingen voor klanten in de chemie, food, feed en retail sector. Het bedrijf heeft vestigingen in Rotterdam, Hoogvliet, Maasvlakte, Botlek, Zwijndrecht, Schiphol en Amsterdam. Daarnaast heeft Neele-Vat Logistics buitenlandse kantoren in België, Finland, Polen, Roemenië, Rusland, Italië en China.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer